A.F.I. -Info

4. dubna 2008 v 15:44 | emík |  -A.F.I
-A.F.I. založil už na jedné kalifornské střední škole (když se nudili na skateboardu) v roce 1991,
-název je zkratkou slov Fire Inside (ohenˇ v nás)
-během 16 let existence se jednou rozpadli.
-současní spoluhráči: Jade Puget se narodil 28.11.1973,v kapele hraje od roku 1999
Hunter Burgan 14.5.1975, v kapele 1997 hraje na baskytaru
Adam Carson 5.2.1975, založil kapelu, hraje na bicí
Davey Havok 20.10.1975, Rochester
vlastní jméno David Marchand
má italské předky a je vegetarián


-Diskografie:
Answer That and Stay Fashionable (1995)
Very Proud of Ya (1996)
Shut Your Mouth and Open Your Eyes (1997)
Black Sails in the Sunset (1999)
The Art of Drowning (2000)
Sing the Sorrow (2003)
AFI (2004)
Decemberunderground (2006)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.